Tag: лозано

image Погледни видео
3
Лозано со највисоко признание се врати од Белград

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

251

На манифестацијата Music Awards Ceremony 2020 во Белград имаше над 500 учесници. Тешка конкуренција. Влатко Лозановски ја освои наградата за најдобра поп-ф

Погледни видео