Tag: лажни вести

image Погледни видео
Коцевски за УБ: Политичката култура е сведена на најниско ниво

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

901

– Загрижен сум и разочаран. Јас сум формиран политички во едно друго време кога системот на вредности беше малку поинаков и ме загрижува се

Погледни видео
image Погледни видео
Градоначалникот на Велес за УБ: Лошо е што овој град стана лидер по фејкњуз во светски рамки

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

3277

Понекогаш и лошата реклама е добра реклама. Не ми е мило што како градоначалник на Велес дадов интервјуа за сите врвни светски медиуми, од BBC, CNN

Погледни видео
image Погледни видео
Дерала во УБ: Присуството на валканата пропаганда и говорот на омраза секојдневно растат

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

510

Очигледно е дека говорот на омраза но и другите форми на валкана и црна пропаганда се многу присутни и нивното присуство секојдневно расте. Ни

Погледни видео