Tag: к15

image Погледни видео
6
Димовски: Мора да се почне со затворски казни за да се освестат работодавците

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

223

Исплатата на регрес за годишен одмор беше тема во денешниот Утрински брифинг. Претседателот на ССМ, Дарко Димовски вели дека праксата покажув

Погледни видео