Tag: кумановски затвор

image Погледни видео
Утрински брифинг во Кумановскиот затвор – мал македонски „Шевенинген“

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

1038

Казнено-поправната установа Куманово, или позната како затвор К’шање, поради тоа што е сместена во атарот на ова село е релативно нова устано

Погледни видео