Tag: куманово

image Погледни видео
6
Дудучки за УБ: Голем број на млади кумановци патат од пострауматски стресни растројства настанати од присуство во воени зони

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2401

Депресијата после празиниците е редовна појава. Зголем е бројот на пациенти со анксиозност и депресија,. Причина се условите во кои живеееме,

Погледни видео
image Погледни видео
Максим Димитриевски за УБ: Кумановчани се задоволни од нашата работа, но секогаш може подобро

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

324

500 години од постоење на градот, 100 години од формирање на Комунистичка Партија, 90 години формирање на ракометен клуб, се само дел од настаните

Погледни видео