Tag: културно наследство

image Погледни видео
8
Ацо Костов за УБ: Потребни се реформи во заштитата на културното наследство

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

778

Директорот на Управата за заштита на културното наследство, Ацо Костов, вели дека е потребен нов закон за заштита на културното наследство, но

Погледни видео