Tag: криминал

image Погледни видео
Ѓурчевски во УБ го разоткри криминалот во ФФМ

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1338

Велат каде се парите таму е криминалот, барем што се однесува на македонската транзиција и пост транзиција. Она што многумина сметаат дека е ф

Погледни видео
image Погледни видео
Ѓурчевски: Конечно се заштитува евентуалната жртва од можниот криминал

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

333

Идејата за спојување на полициските единици е добра. Потребна беше ефикасна реорганизација. Враќањето на „маалскиот“ полицаец е одлично, би

Погледни видео