Tag: костадинов

image Погледни видео
8
Костадинов за УБ: Имаме опозиција која опструира закони кои значат подобрувавање на животниот стандард

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

303

– Годинава имавме закони кои мораа да се донесат, но за жал имаме опозиција која на секој можен начин ги опструира сите закони кои значат по

Погледни видео