Tag: корона

image Погледни видео
3
Животот на пензионерите во корона кризата

Виктор Теофиловски

ноември 18, 2020

75

Погледни видео
image Погледни видео
9
Пристигна Корона – добредојде на паниката

Дамјан Варошлија

февруари 27, 2020

3389

Илјадници нови случаи на Корона се пријавуваат секој ден. Сепак, аналитичарите веруваат дека вистинскиот обем може да биде 10 пати поголем о

Погледни видео
image Погледни видео
8
Ќе ја начекаме „Корона“ уште при влез во Македонија

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

2786

Жарко Караџоски околу денешната ситуација во Македонија и светот околу вирусот Корона.

Погледни видео
image Погледни видео
Д-р Марија Цветановска за УБ: Подготвени сме за корона вирусот

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2131

– Веќе сме во сезоната на грип. Бројот се зголемува секојдневно. Нема засега ништо невообичаено. Од почетокот на сезоната имаме околу 17 хосп

Погледни видео