Tag: конкурентност

image Погледни видео
Гарванлиева за УБ: Економскиот трошок од нереализираните капитални инвестиции знчи намалена конкурентност

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

308

Нереализацијата на капиталните инвестиции не е нешто ново во Македонија. Повеќе од една деценија она што го планираме со годишните буџети, то

Погледни видео