Tag: ковачки

image Погледни видео
Пивоваров: Вмешан ли е Ковачки во настаните од 27 април?

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

962

Пред да се поднесе одреден предлог мора да ги задржите законските компоненти односно Уставноста која во член 97 вели дека лице кое ќе се предл

Погледни видео