Tag: коалиција

image Погледни видео
Касами за УБ: Прифативме заеднички настап на изборите за обединување на албанскиот фактор во земјата

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

237

Централното претседателство на БЕСА одлучи да ја прифати понудата на Алијансата на Албанците за заеднички настап на предвремените избори и з

Погледни видео
image Погледни видео
9
Тачи: Политичкиот Ислам е реална опасност за Албанците

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

365

– Политичкиот Ислам е реалната опасност за Албанците во Македонија, било тоа историски, било тоа сега. Нашата партија цело време укажуваше

Погледни видео
image Погледни видео
7
Тачи: Поблиски сме до СДСМ – Заев направи историски исчекори, а Мицкоски праќа посредници за да имаме соработка

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

243

– Мислам дека главната битка кај албанскиот електорат се води помеѓу ДПА и СДСМ. Доколку гласот оди кај ДУИ тој е неупотреблив. Главната пое

Погледни видео