Tag: Коалиција Сите за правично судење

image Погледни видео
Петровска за УБ: Најголем дел од предметите на СЈО одложени поради лекарски уверенија на обвинетите

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

373

Реформскиот процес на кој сите се надевавме минатата година, многу бавно се движи. Тоа беше клучната пресвртница и за иднината на предметите н

Погледни видео