Tag: коалиции

image Погледни видео
„Седма сила“: Помалите етнички заедници нивните политички партии – колку се значајни и како дејствуваат

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

2970

Во „Седма сила“ дебатираа новинарите Весна Велкова, Ненад Јовановиќ и Александра Мицоска - Митевска

Погледни видео
image Погледни видео
Касами за УБ: Прифативме заеднички настап на изборите за обединување на албанскиот фактор во земјата

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

237

Централното претседателство на БЕСА одлучи да ја прифати понудата на Алијансата на Албанците за заеднички настап на предвремените избори и з

Погледни видео