Tag: книжевност

Прокопиев Погледни видео
Александар Прокопиев: На писателите им треба слобода, не кланови и поделби

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 25, 2020

1211

Писателот Александар Прокопиев во Утрински брифинг на Слободен печат зборуваше за својата најнова книга „222 антиупатства за лична употреба (

Погледни видео
image Погледни видео
Јованчевски за УБ: Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

1779

Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар. Ние произлегуваме од доменот на издаваштвото и стожерен ни е тој мал јануарски

Погледни видео