Tag: книги

image Погледни видео
Завршен ден на Саемот на книга

Виктор Теофиловски

септември 15, 2020

203

Погледни видео
image Погледни видео
Ангела Стојановска, Христијан Поп Симонов: Аудио книгите ќе ја вратат навиката да се чита

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 27, 2020

901

„Самоглас“ е првата платформа во земјата за аудио книги, чии автори, актерите Ангела Стојановска и Христијан Поп Симонов за УБ рекоа дека осв

Погледни видео
image Погледни видео
Билјана Црвенковска: Денешните деца не сакаат да читаат зашто книгите се застарени

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 22, 2020

1236

Книгите за деца се’ уште се несоодветни и затоа децата не сакаат да ги читаат, вели писателката Билјана Црвенковска. „Модерните книги за дене

Погледни видео