Tag: климатски промени

image Погледни видео
Драганов за УБ: Она што се говори во Давос не е ништо ново, потребно е менување на свеста

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

1000

Во 2007 година на ораторската манфистеција „Иво Пухан“ на Правниот факултет, Мирослав Драганов говореше за стаклена градина. Колку за овие год

Погледни видео