Tag: кликни јади

image Погледни видео
Кликни Јади – успешна бизнис приказна

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

858

Кликни јади е успешен бизнис модел кој главно своите клиенти ги црпи од Интернет. Како функционира Кликни Јади? Кои се клучните компоненти за

Погледни видео