Tag: кирацовски

image Погледни видео
Кирацовски: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ ги кочат реформите околу изборниот процес

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

209

„Недоаѓањето на ВМРО-ДПМНЕ е успех. Оваа партија заедно со ДУИ ги кочи реформските процеси околу изборниот процес“, изјави за Утрински брифи

Погледни видео