Tag: кинотека на македонија

Владимир Ангелов за „Медена земја“ Погледни видео
Владимир Ангелов: Моите прогнози за „Медена земја“ се 2:0 за нас

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 4, 2020

1689

Директорот на Кинотеката на Северна Македонија, Владимир Ангелов, прогнозира дека филмот „Медена земја“ ќе ги освои двете награди „Оскар“

Погледни видео