Tag: квалитет

image Погледни видео
Весковски: Скопјани пијат здрава, чиста, со одличен квалитет вода

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

2641

Од пред две недели ЈП „Водовод и канализација“ сметките ги произведува од рециклирана хартија. Не само внатрешната употреба на хартијата ко

Погледни видео