Tag: кашоги

image Погледни видео
8
УБ анализа: Ликвидацијата на Кашоги последица од судирот со саудискиот престолонаследник

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

167

Осудени пет лица на смртна казна за убиството на Кашоги. Мотивите се уште непознати како и нарачателот на убиството. Саудиското кралско сем

Погледни видео