Tag: карпош

image Погледни видео
Делење флаери за заштита од Ковид-19 во општина Карпош

Виктор Теофиловски

август 27, 2020

452

Погледни видео
image Погледни видео
Адријан Муча во „Скопски агол“: На местото на депонијата во Карпош 4 ќе се гради трет дел на Градски парк

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 5, 2020

1990

Во линковско јавување на „Утрински брифиниг“ во „Скопски агол“ новинарката Елизабета Д. Спасеновска разговараше со директорот на ЈП „Парк

Погледни видео
image Погледни видео
Богоев за УБ: Карпошани ќе одлучуваат „за“ зонско паркирање

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3277

– Иницијативата за зонско паркирање дојде од граѓаните на Карпош 1 и Карпош 2 . Повеќе стотици потписи дојдоа до мене а исто така има испрате

Погледни видео