Tag: карневал

image Погледни видео
3
Мојсовски во УБ за Вевчанскиот карневал

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

328

Како се погоди времето во Вевчани и како вевчанци ги прифатија новинарските екипи? После вчерашната спектакуларна ноќ во Вевчани која што

Погледни видео