Tag: канабис

image Погледни видео
Дуковски за УБ: Доколку не се донесе законот, канабисот ќе го истуриме или пред Влада или пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

662

Со законот се регулира и конопот, се регулираат многу други дејствија кои му даваат на министерот овластување да ги донесе и другите подзакон

Погледни видео