Tag: кампања

image Погледни видео
Коста Петров: На луѓето преку глава им е од неизвесност – СДСМ нуди план со долгорочна визија

Дамјан Варошлија

февруари 5, 2020

3756

– Пред да влезам во партија имав поинкава слика за некои политичари, но сега кога имам шаснса да поминам повеќе време со нив сфаќам дека луѓ

Погледни видео