Tag: Калиа Димитрова

феминизмот Погледни видео
Колку е феминизмот потребен

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3606

Аферата „Јавна соба“ го отвори прашањето го отвори прашањето колку е феминизмот потребен и секогаш актуелното – жените се секогаш жртви?

Погледни видео