Tag: кабловски

image Погледни видео
Граѓаните индиректни жртви во директната мала „војна“ помеѓу телевизиите и кабловските оператори

Дамјан Варошлија

февруари 27, 2020

2849

Деновиве во Македонија кога е во прашање јавниот дискурс како да има една мала „војна“ помеѓу телевизиите и кабловските оператори. Влезени с

Погледни видео