Tag: иринеј

image Погледни видео
Случувањата во Црна Гора го вознемирија партијархот Иринеј

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

233

Српскиот патријарх Иринеј изјави дека е длабоко потресен од актуелните случувања во Црна Гора по повод законот за слобода на вероисповедта и

Погледни видео