Tag: ирена цветковиќ

image Погледни видео
Цветковиќ за УБ: Што поскоро да се направи подзаконски акт за превенција од насилство

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

4473

– Можеби по кавнтитет оваа група е голема. Брзо достигна 6-7.000 членови. Но она што е важно да се знае е дека содржините, барем еден дел до кои ј

Погледни видео