Tag: ирак

image Погледни видео
САД преку Албанија го руши режимот во Иран

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

439

Доналд Трамп ги активира иранските џихадисти стационирани во базата во Албанија инфилтрирајќи ги меѓу демонстрантите на улиците во Техеран.

Погледни видео