Tag: институт за македонска литература

image Погледни видео
Мартиноска: Во образованието недостасуваат културата и уметноста, младите треба да градат вкус и критичко размислување

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 19, 2020

2282

Институтот за македонска литература, на 20 февруари ќе го промовира зборникот текстови „Културата на распродажба“ од повеќе автори, уреднико

Погледни видео