Tag: институт за комуникациски студии

image Погледни видео
Трајковска за УБ: Поразително е што дел од граѓаните сакаат да гледаат во дневната на комшијата – свеста е на најниско ниво

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

3280

– За жал шокантна е информацијата и не можам да верувам дека толку сме го намалиле значењето на јавниот интерес во нашиот секојдневен живот

Погледни видео