Tag: инстаграм

image Погледни видео
4
Тасевска: Пет години Ретвитни оброк не промени и нас на подобро

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

2040

Иницијативата #ревитниоброк започна пред речиси четири години, (на 4 април одбележуваме 5 години постоење). Идејата се роди откако две од нашит

Погледни видео