Tag: импи

image Погледни видео
Неуспешен импичмент и длабока поделеност во американското општество

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 6, 2020

584

Новинарот Дејан Андоновиќ во „Утрински брифинг“ на „Слободен печат“ зборуваше за неуспешниот обид за импичмент на американскиот претседа

Погледни видео