Tag: импичмент

image Погледни видео
Импичментот може да му наштети и на Трамп и на кандидатот на демократите за претседателските избори

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 24, 2020

634

Во американскиот Сенат трае судскиот процес за отповикување на американскиот претседател Доналд Трамп со претставување на аргумените на обв

Погледни видео