Tag: илина арсова

image Погледни видео
Арсова за УБ: Го засакав студот и се вљубив во Антартикот

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

905

Илина Арсова на 28 декември го искачи врвот Винсон на 4892 метри на Антарктикот во рамки на проектот на Федерацијата за планинарство на Северна М

Погледни видео