Tag: извршители

image Погледни видео
Глигорова за УБ: Законски измени за наплата на долговите за социјално ранливите категории ќе важат и за предметите кои што веќе се започнати

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

1282

Делумно барањата на невладините организации се прифатени. Исто така, делумно сме и ние и граѓаните задоволни од она наше барање што ќе биде им

Погледни видео
image Погледни видео
Ристевски во Утрински брифинг: Ќе им помогнеме на извршителите да ги затворат и никогаш да не ги отворат канцелариите

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

366

Иако е најавен штрајк и своевиден протест на извршителите, локација и време за такво нешто нема. Од иницијативата „СТОП за извршителите“, вел

Погледни видео