Tag: избирачки список

image Погледни видео
Деркоски: Избирачкиот список не може да биде идеално чист

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

313

Можни ли се манипулации со избирачкиот список пред престојните избори? Избирачкиот список не може да биде идеално чист. Во него се вметнати си

Погледни видео