Tag: игри на среќа

image Погледни видео
Измени на законот за игри на среќа – објектите сосема да се тргнат од населените места

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

652

Главните измени на законот се во насока на одалечување на сите тие објекти надвор од населените места. Прераспределување на тие средства кои

Погледни видео