Tag: Игор Ангелов

image Погледни видео
Актерите Игор Ангелов и Игор Стојчевски: Тајната на успехот на „Преспав“ е нејзиниот квалитет

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

1667

– Се покажа дека публиката е желна за квалитетна македонска играна серија и на тоа се должи и нејзината голема гледаност, велат за УБ, актер

Погледни видео