Tag: ивановски

image Погледни видео
Ивановски за УБ: Итно да се укине лустрацијата, а лустраторите да си понесат одговорност

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

1284

Бев во шок кога ја слушнав одлуката дека сум лустриран во 2010 година – вели за Утрински брифинг, поранешниот претседател на Уставниот суд Тр

Погледни видео