Tag: зоо

image Погледни видео
5
Мицковска: Тажно е Теди да живее во кафез „два на два“

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

503

Преселбата на мечето Теди од Штип во Бугарија беше една од темите во Утрински брифинг. Тина Мицковска, портпаролка на ЗОО – Скопје изјави де

Погледни видео