Tag: зоолошка

image Погледни видео
7
Белиот лав – нов член на ЗОО – Скопје

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

597

Вчера попладне од Зоолошка градина беше споделена веста дека пристигнал нов член – бел лав – Чака. Белиот лав во 2018 година во дивината во

Погледни видео