Tag: зонско паркирање

image Погледни видео
Богоев за УБ: Карпошани ќе одлучуваат „за“ зонско паркирање

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3275

– Иницијативата за зонско паркирање дојде од граѓаните на Карпош 1 и Карпош 2 . Повеќе стотици потписи дојдоа до мене а исто така има испрате

Погледни видео