Tag: знм

image Погледни видео
Чадиковски за УБ: Без силен МРТВ ќе нема медиумски реформи

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3558

–Го спориме конкурсот за избор на нови члеови на надзорниот одбор, бидејќи се доносува во некои услови кои се најблагоречено нелегитимни, п

Погледни видео
image Погледни видео
Перишиќ во УБ: Македонските општини се најсиромашни во Европа – без пари нема демократизација на општеството на локално ниво

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

2482

Нова фаза на децентрализација. Без пари нема демократизација на општеството на локално ниво. – Идеите се различни. Минатата година во јуни,

Погледни видео