Tag: зиков

image Погледни видео
Зиков во УБ: Македонската економија сака да биде динамична и на неа и требаат пари

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

486

– Македонската економија сака да биде динамична и на неа и требаат пари. Тука ние не треба да имаме проблем. Битно е задолжување за што ќе го

Погледни видео