Tag: здравје

image Погледни видео
Д-р. Кочева во Утрински брифинг: Не ги занемарувајте симптомите на леукемија

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 18, 2020

4484

Од 35 до 45 деца годишно заболуваат од малигна болест. Најголемиот број од нив имаат акутна леукемија. Оваа болест не може да се спречи и да се пр

Погледни видео