Tag: затвори

image Погледни видео
Тема во УБ: Мерка притвор и нејзината можна злоупотреба

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

653

Премиерот во оставка Заев во декември 2017 година ќе изјави: Треба казна во правосудството за секој што згрешил пред законот и апелирам да се по

Погледни видео
image Погледни видео
Утрински брифинг во Кумановскиот затвор – мал македонски „Шевенинген“

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

1039

Казнено-поправната установа Куманово, или позната како затвор К’шање, поради тоа што е сместена во атарот на ова село е релативно нова устано

Погледни видео