Tag: загадување

image Погледни видео
Морачанин: Имаме голем напредок, но кадрите кои што вршат инспекции се недоволно стручни

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

642

По поканата јавно презентирана од страна на СДСМ, ЦО на ДОМ одлучи да разговара и по преговорите да го информираме ЦО за да ја донесеме конечна

Погледни видео
image Погледни видео
Ивановски за УБ: Досегашниот економски модел генерира економски раст, но притоа еколошки загадува – нужна е промена

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

3013

Одамна отпадот во светот не е загуба, напротив станува вносен бизнис. Светото се соочува со две контраверзи на својот развој. Затоа во Давос се

Погледни видео
image Погледни видео
Таравари: Загадувањето на Гостивар е петпати помало, едниот апарат е расипан

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2395

– За среќа во во Гостивар имаме повеќе мерачи за загадување на воздух. Едниот е оној што покажува 982 пм кој е околу 1.000 метри до општинската з

Погледни видео
image Погледни видео
Голубовска за УБ: Царината е корумпирана, секаков отпад може да влезе во земјава

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1941

Европските ревизори јасно кажаа колку се фрапантни бројките, но нашиот системски проблем е што немаме податоци на локално ниво, ние не знаеме

Погледни видео